Sunday, September 25, 2011

ΜΗΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΟΝ !

Εντάξει απλά.. μην με εμπιστευεσε εμενα.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.... ΕΜΕΝΑΑ;;; ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ;;; ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΣΕ ΟΛΑ; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!! ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΣΟΟ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;;!!! ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ !
ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!
Αλλα πραγματικά ΠΟΝΑΕΙ να μην σε εμπιστευονταί ατομά που εσυ τα εμπιστευεστε, να συνεχιζουν να σου λενε ψέμματα και να σε χαλανε... ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΑΛΛΟ ΡΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Β ΛΟΓΟ.! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ!
Πραγματικά.. γενικά ειμαι καλά... και ειχά καιρο να κανω ποστ αλλα θα επανορθωσω... τώρα γραφω τοσο γρηγορα κοπαναω τοσο πολυ το πληκτρολογιο ειμαι εν βρασμώ ψυχης και δεν εχω γραψει ούτε τα μισα απο οτι νιώθω... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΩ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΟΣ. :)
Εφ.

4 comments:

  1. να μην χαλαστεις λοιπον..
    να απολαυσεις ο,τι εχεις :)

    ReplyDelete
  2. Μην χαλιέσαι για άτομα που δεν αξίζουν...Είσαι πολύ καλύτερη από αυτούς-ες...

    Καλή σου νύχτα.

    Και σου εύχομαι από δω κ πέρα οι νύχτες σου να είναι πιο χαρούμενες και να αξίζουν πολλά περισσότερα από νεύρα και θυμό και στεναχώρια :)

    ReplyDelete
  3. Μην χαλιέσαι. Όσοι θέλουν να είναι κοντά σου, θα βρουν τρόπο να είναι. :)

    ReplyDelete
  4. Mak. αυτό θα κανω :)
    πραγματικά δεν ξερω αν αξιζει ή οχι.. αλλά δεν έχω καμιά ορεξη να χαλιέμαι... και αυτο θα κανω:) ευχαριστω πολύυυυυυ!

    Hecate το αν αξιζουν... δεν το ξερω.. ισως αλλά... δεν θα χαλαστώ αλλο πραγματικά :) αρκετά χθες.. :) σε ευχαριστώ παρααα πολυ για το σχολιο και για την "ευχη" το ελπίζω και θα το επιδιώξω και εγώ η ιδια ! :)

    La Romantique έχεις δικαιο! και με αυτες τους τις πραξις το μονο που καταφεραν ειναι να απομακρυνθουν μα δεν μπορώ να κανω κάτι δεν προκειτέ να παρακαλάω κανένα :) ευυχαριστώ πολυυυυυ!

    ReplyDelete