Thursday, September 02, 2010

Wake me up when semptember STARTS (:


Επιτέλους έφυγε η χειρότερη εποχή του χρόνου και έκανε την εμφάνιση της. Και καλύτερη δεν μπορούσε να είναι <3. Φυσούσε όλη την ημέρα, μάλιστα και το βράδυ έβρεξε. Γύρω στις 2.30 , 1 Σεμπτεμβριου πάντα :Ρ Σε facebook, twitter, και λοιπά όλοι βάζανε το Wake me up when Sempember ends, ανανέωναν τα status τους και έλεγαν καλο μηνα, που σε άλλους άρεσε που ήρθε και σε άλλους όχι. Εγώ ανοικω σε αυτούς που άρεσε (:
Για εμένα ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα. Γιατί εκτός απο ότι μπήκε η 2η αγαπήμενη μου εποχή, πριν απο 3 χρόνια είχα αρχίσει το μπαλέτο. Και χτες έπειτα άπο 3 χρόνια έβαλα πουέντ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόο καιρό περιμενα αυτήν την ημέρα. Με ποση ανυπομονησία. Γιατί πάντα ήταν το όνειρο μου να χορεύω στις πουέντ και τώρα θα μπορώ να το κάνω πραγματικότητα. Έβγαλα και μια φωτογραφία. Χάλια βγήκε, ο φωτισμος, δεν φαινεται το προσωπο μου, φοραω τζην σορτσακι και πουεντ μαζι, αλλα είναι η πρωτη που έβγαλα και θέλω να την βάλω.

Μονο τα ποδια μου φαινονται καλα χαχα. Παντως υποχομαι να βγαλω και καλυτερες :Ρ. Ένα απο τα όνειρα μου βγήκε πραγματικότητα και είμαι παρα πολύ χαρούμενη για αυτό.

Οι μέρες πέρνανε και θα τον δω. Δεν μπορώ να περιμένω (:
Ααα.. Και καλο μηνα σε όλους :)
Εφ.

1 comment:

  1. Πονάνε οι πουεντ? Γιατί πάω και εγώ μπαλετο και η δασκάλα μου είπε ότι θα βάλω του χρόνου .Πάω και εγώ 3 χρόνια μπαλετο :)

    ReplyDelete