Wednesday, September 22, 2010

Nobody said it was easy..


Ξερεις προσπαθω να κάνω μια καινουργια αρχη. Μια αρχη χωρις εσένα. να παω πίσω στην αρχη. αλλά δεν με αφήνεις να το κάνω. Εκτως ότι για εμένα είναι τρομερά δυσκολό εσύ... εσυ με κοιτάς στα διαλλειματα, μου χαμογελάς, μου μιλας.. και δεν με αφηνεις να σε αφήσω. είσαι με αλλη γαμω.το γιατι μου το κανεισ αυτό? με πονάει. με πονάει. γιατι σε αγαπάω. δεν το λέω συχνα αυτό. μόνο εσύ με έχεις κανει να το νίωσω αυτό. δεν στο εχω πει ποτέ. δεν 3ερω αν θα το βρω το θαρροσ να στο πω τελικα.

Μια καινούργια αρχη χρειάζομαι. θέλω κάποιον που να με αγαπήσει. δεν μου το έχεισ δώσει ακόμα αυτό. μου είναι δύσκολο να αγαπάω κάποιον χωρισ ανταπόκριση πλεον.
 

θέλω μόνο να είσαι καλά. και χωρισ εμενα. εγώ πρέπει να πάω πίσω στην αρχή. είναι δυσκολο για εμένα. θέλω όμωσ να σου ζητήσω να μην με πονέσεισ αλλό. δεν νομίζω να έχω κάτι τόσο κακο που να α3ίζω τόσο πόνο.
Αν τελικα προσπαθησω να σταματησω να σε βγαλώ απο το μυαλό μου ελπίζω να είσαι καλά.

                                                                                      σε σενα που ποτέ δεν θα το διαβασεις αυτό
Εφ.
*μπερδεμενο ποστ, συγνωμμη που βγηκε ετσι και δεν γραφω τώρα τελευταια αλλα δεν προλαβαινω :|

2 comments:

  1. Etsi bravo. Na kratiseis auta ta logia konta stin kardia sou, na ta diavazeis otan pas na lugiseis, otan pisteueis pws oi prospatheies sou na sunexiseis einai mataies. Na eisai dunath, kai ola tha pane kala. To prwto vima panta einai na apofasiseis oti THES na kaneis mia kainourgia arxi. Kai apo kei, arxizei kai anthizei o sporos tis eutuxias.

    ReplyDelete
  2. Σε ευχαριστώ παρα πολύ που απάντησεσ :)
    είναι τρομερα δυσκολο είναι η αλήθεια. ΤΡΟΜΕΡα όμωσ. αλλά δεν αντέχω ποια αλλό αυτην την κατάσταση. με πονάει τόσο πολύ και πραγματικα δν πιστευω πλεον ότι το α3ιζω όλο αυτό.
    ελπίζω να τα καταφέρω (:

    ReplyDelete