Wednesday, September 08, 2010

Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πάτησα νέα ανάρτηση. Δεν ξέρω. Γιατί σε αυτό που μολις είδα κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει, κανείς δεν μπορεί να με κάνει να νίωσω καλύτερα. Ίσως γράφοντας να νίωσω καλύτερα. Δεν ξέρω θα δείξει.
Το πρωί που άνοι3α το καταραμενο το facebook ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Άλλα3ε την προσωπικη του κατάσταση και απο single έβαλε is engaged to Αlexann .. . Ναι με εκείνην την Αλε3 που ήταν όταν τον είδα μετα απο τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πραγματικά. Τα έχουν? Μα δεν γίνετε αυτη είναι στην Αγγλία αυτός στην Ελλάδα. Ίσως να το έβαλαν όπως κάνον όλοι σαν φίλοι. Ίσως και όχι. Πραγματικά δεν ξέρω :| . Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχυεί. Γιατί αν ισχυεί πραγματικα... :(
Θέλω τόσο πολύ να κλάψω. Να κλάψω να κλάψω. Μα πραγματικά δεν μπορώ ούτε να κλάψω. Θέλω να ουρλιάξω, όσο ποιο δυνατά γίνεται. Θέλω τόσο πολύ να σπάσω κάτι. Δεν ξέρω πραγματικά πως νιώθω. Θέλω τόσο πολύ να πιστέψω ότι δεν ίσχυει κατι τέτοιο και ότι είναι μόνο φίλοι. Αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Eίμαι τόσο μπερδεμένη. Και αυτό το ποστ επίσης χάλια. Μην με παρεξηγήτε. Απλά θελώ να ξεσπάσω κάπου. Και ευτυχώς υπάρχει και αυτό το μπλογκ. Πονάω και μόνο στην σκέψη ότι είναι με άλλη. Μπορεί ομως να είναι αλήθεια. Σε 5 μέρες θα τον δω.Θα καταλάβω.

Κορίτσια... Άκυυρο. Άκυρο όλο το πόστ. Μιλούσα με την κολλιτή μου. Και μου είπε ότι τους είχε δει πριν λίγο καιρό όταν αυτη είχε έρθει εδώ για διακοπές και τους είδε να προχωρανε αγκαλια και να την.. φιλάει. Τώρα μπορώ να κλαψω και έχω λόγο, μπορώ να ουρλιάξω, έχω κάθε λόγο να είμαι στεναχωρημένη. Δεν αντέχω άλλο να αγαπάω κάποιον τόσο πολύ και να μην έχω ανταπόκριση. είναι το χειρότερο. Ίσως πρέπει να τον αφήσω πίσω μου να κάνω μια νέα αρχή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως για εμένα γιατί τον ΑΓΑΠΑΩ. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω. Απλά πονάω. Πονάω τόσο πολύ.

Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep.
Walk out the door and up the street; look at the stars beneath my feet.
Remember rights that I did wrong, so here I go.

Εφ.

4 comments:

  1. Πραγματικά λυπάμαι ρε συ..
    Είναι κρίμα γαμώτο να γίνονται τέτοιες βλακείες..αλλά νομίζω πως έχεις δίκιο.Πρέπει να προχωρήσεις..Θα είναι πολύ δύσκολο και στην αρχή θα σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά πρέπει...δεν νομίζεις πως ειναι καλύτερο από το να πονάς για κάποιον τόσο πολύ...και πάλι εσύ ξέρεις..
    Κριμα πάντως..:/

    ReplyDelete
  2. Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες (:
    Το 3έρω ότι θα είναι δύσκολο. Μα δεν μπορώ να μένω πίσω πλέον. Πρέπει να κάνω μια νέα αρχή. Γιατί πραγματικά πιστεύω δεν μου αξίζει να πονάω τόσο πολύ. Χρειάζομαι κάποιον που να με αγαπάει πραγματικά. Και είμαι σίγουρη ότι καποιος θα υπάρει εκει έξω. (θετικες σκέψεις μου λενε οι φιλες μου προσπαθω να τις τηρήσω :Ρ)
    Εγω τον αγαπάω και αν πραγματικά αυτο τον κάνει ευτιχισμένο χαίρομαι για αυτό. Θέλω να είναι καλά και ασ είναι και μακρυά μου :/

    ReplyDelete
  3. από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να περάσει ένα άτομο. σίγουρα θα υπάρξει κάποιος. μπορεί να είναι και ο συγκεκριμένος, μπορεί και όχι. και μπορεί και να χωρίσει με αυτήν, ποτέ δεν το ξέρεις αυτό. πραγματικά, καλό κουράγιο. :)
    ευτυχώς που υπάρχει και η μουσική για παρηγοριά... ;)

    ReplyDelete
  4. Μακάρι να χωρισουν (:
    Αλλα δεν 3ερω. Ισως πρέπει να προχωρησω. Θα είναι τρομερα δυσκολα αλλα πρεπει να προσπαθησω. Δεν ξέρω αν αυτό που σκέφτομαι ειναι το σωστό... Αλλα πραγματικά δεν 3ερω τι να κανω/ Ειμαι μπερδεμενη.
    Γιατι αυτόν τον αγαπάω. Και θέλω να είναι καλά. Αν ειναι ευτυχισμενος, χαίρομαι, και ας είναι και με αλλή.Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά.
    όσο για την μουσική ευτυχως που υπάρχουν και οι Radiohead <3

    ReplyDelete