Monday, November 07, 2011

'Cause i am broooken when i'm open....

Μερικες φορες νιωθω ότι ειμαι ΑΧΡΗΣΤΗ.....
Δεν ξερω γιατι νιώθω οτι απο μικρο βλακειες πεφτει τοσο πολυ η διαθεση μου τοσοοοο πολυ πραγματικά ειχά καιρο να το περασω αυτο... δηλαδη αυτους τους μηνες ημουν μια χαρά ΓΕΝΙΚΑ με διαστηματά που ειχα σκαμπανεβασματα οπως όλος ο κοσμος αλλα χθες και σημερά δεν ειμαι καλά δεν ειμαι... αυριο θα ειμαι καλά το ξερω αλλα τώρα νιωθω τόσο άχρηστη σε όλα και εσωτερικά και εξωτερικά ειμαι τοσο υπερβολική σε καποια πραγματά για αυτο νιωθω ετσι θελώ το τελειο ίσως για αυτο ειμαι ανικανοποιητη σε καποια πραγματά που θελώ να γινώ καλυτερή αλλα δεν γινομαι γιατί ειμαι μια χοντρή αποτυχία και εσωτερικά και εξωτερικά γιατι ειμαι και ΧΟΝΤΡΗ εξωτερικά γιατι τρώω πολυ και τελος αυτα αποο χθες τέλος δεν προκείτε εγώ να το ξανακανω να εχώ τοσο βουλιμιά για τόσο καιρο. τι πάει να πει οτι ειμαι καλα; πρέπει να τρωω και απο πάνω;;; ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ;;; ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. 
Είμαι ασχημος κριτης του εαυτου μου μερικές φορες. ΄όχι παντά μεχρι να συνηδητοποιησω οτι τα εχώ ρηξει όλα στον κοκορά μονο τοτε θα κατσώ και θα κρινω αυστηρα τον εαυτο μου και μετα απο καιρο θα τα ξαναριξω στον κοκορα γιατι μεχρι και σε αυτο μια ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΜΑΙ.
Τις 8.30 το βραδυ μετά απο ολα αυτά ετρέμα ετρεμέ όλο μου το σωμά ετρέμε! και βγήκα εξω ανεβηκα στο αλλο σπιτι επειδη ειναι πιο ψηλά και φυσάει για να αρρωστησω ετσι οπως ειμαι ντυμενη! αλλά σιγά μην αρρωστησω μακαρι να αρρωστησω για να μην τρωω καλά και να μην με καταλαβαινουν και για να νιωστούν λιγο οι γυρω μου για εμενά! κανω βλακεια μεγαλη και ειναι και τεραστιά αυτη η βλακεια που γραφω συγχωρεστε με για αυτο και μην με κρινετε αυστηρά.
η μαμα μου δεν με αφηνει να παρώ ζυγαρια. και αν παρω στα κρυφα θα το καταλαβει γαμωτο θα το καταλαβει το  ξερω!
δεν ειμαι ετσι τον καιρο αυτο με πιανει και πεφτώ αποτόμα το ξερω οτι θα ξανασηκωθω και θα ερθω να ξαναγραψώ με θετική ενεργεια ξερώ γω αλλα αυτη την στιγμή δεν μπορώ...
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετά απο όλο αυτο το κατεβατό μπορώ να πω οτι εκτωνωσα τα νευρα μου στα κουμπια και δεν κοπαναω αλλο την ντουλάπα.
δεν φταίω μονο εγώ που πεφτώ όλοι γυρω μου φταινε όλοι γιατι με αφηνουν να πεσώ όλοι ολοι όλοι και ας μην το επιδιωκουν γιατι το ξερώ αλλα να προσεχουν γιατι με ριχνουν... και ουτε καν το φανταζονται το ξερω! Και μπορώ να τους δικαιολογησω γιατί απλά ειμαι μια ηλιθιά υπερβολική που δεν εξωτερικευει παντά το πως νιωθεί και δειχνεί οτι δεν πειραζετέ και οτι ειναι καλά. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ. 
προσπαθω λίγο στα μαθηματά αν και τελευταία παώ καλυτερα απο παλια γιατί εχω στοχο και δεν θελω να απογοητευω πρωτά απο ολα τον εαυτό μου και τα ατομα γυρω μου.
είμαι και ασχημη! οταν κλαίω ομως ειμαι ωραία! δεν ξερω πως γινετέ. και οταν γελάω δυνατά. σαν χαζή. 
και δεν ειμαι αρκετή! ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΗ. ΟΥΤΕ ΑΡΚΕΤΆ ΑΔΥΝΑΤΗ ΟΥΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΟΥΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Το ξερω οτι αν εβλεπαν αυτο το κειμενο 1-2 θα με σκοτωνάν ειδικά αυτος. αλλα ευτυχως εδώ δεν με ξερει και κανεις και ξερω πως αυτό το κειμενο αυριο-μεθαυριο δεν θα πολυ ισχυεί γιατι θα δω τα πράγματα πιο ηρεμά. μακαρι... γιατί αυτο το συναισθημα ειναι απαισιο. NOT ENOUGH. απάισιο.
Εφ.

2 comments:

  1. τα αλλα θα φυγουνε, ολοι τα εχουμε νιωσει. Ξερεις πως εισαι αρκετη, οποτε δεν θα πω κατι πανω σε αυτο.
    Εκεινο που θελω να σχολιασω ειναι για το φαγητο..ρε εφη, ΡΕ ΕΦΗ! μην κανεις βλακειες με το φαγητο.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ, ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ! απο τις πιο αδυνατες που εχω δει.. εισαι πολυ αδυνατη και μην σ πω πως πρεπει να παρεις και κιλα για να φτασεις στο κανονικο.. τα ποδια σου τα εχεις δει? ειναι ΑΔΥΝΑΤΑ και εσυ λες οτι εισαι χοντρη. θα τρως οσο θες και μην κανεις βλακειες..μην ξανακυλησεις!

    ReplyDelete
  2. εφυγαν τα αλλά ειναι αλήθεια αυτό!
    δεν θελώ να ξανακολλησω δεν θελώ αλλα πάντα κατι γινεται ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ και ξανακολλάω χειροτερα! και σκεφτομαι καλύτερα να μην το ειχά αφησει γιατι τωρα κοιτά τα κανεις χειρότερα... δεν ξερώ πραγματικα΄δεν ξερώ δεν νιωθω οπως ήμουν παλία νιωθω ότι εχω παχυνει και το ξερω οτι δεν μπορούν να με καταλαβουν ευκολά αλλα ετσί νιωθω και αυτο το συναισθημα δεν νομιζω να φυγεί και ποτέ, δυστηχως.... μονο αν ειμαι πολύ καλα/χαρουμενη ξερω γω και το αφησω πισω μου.. αλλα δεν ξερω... ευχαριστώ παρα πολυ΄παντως πραγματικά ευχαριστώ!

    ReplyDelete