Sunday, November 13, 2011

11/11/11

γραφαμε διαγωνισμά αρχαία εκεινη την ωρά δεν εγραψά πολυ σκτά τελικα, του ειπά στείλε μου μηνύμα να κανω μια ευχή :Ρ
φωναξέ ενα αγόρι απο την τρίτη : 11.11 ρεε (αγαπαμε τσενεμπήη <3 :ρ ) και σταματησάμε όλοι να γράφουμε, καντέ μια ευχη λεγανε κλπ κλπ
ενιωσά και το κινητο μου να δονείτε, και το ούρλιαξα οσο πιο δυνατά μπορούσα μεσά μου αυτο που θελώ πραγματικά.. την ευχη μου ξερώ γω..
δεν πιστευω και πολυ σε αυτά, θέλω να πιστευώ βασικα, θελώ λιγη μαγεία, μου αρεσει η μαγεία... ξερω ότι αν ειναι κατι θα γινει και εξαρτάται μονο απο εμας, κανείς δεν μπορέι να καθορίσει τις καταστάσεις που ζουμε δηλαδη μπορεί αλλα κανεις και καλα "ανωτερος μας" δεν μπορεί να παρέμβει δεν μπορεί! μονοι μας καθαρίζουμε τι μας συμβαινεί, εμεις οι ανθρωποι εννοώ! και καποιες καταστασεις γυρω μας φυσικα!
πηγαμέ σε μια θεατρική παραστασή σημερά με την κολλητη μου ηταν μονόλογος, ηταν η ομορφασχημη ετσι λεγονταν το εργο και ηταν η δισσέγγονη κατι τετοιο του Ι.Καποδιστρία που επαιζε τον ρολο.. απλα εκπληκτικη εκπληκτικη το ενιωσε τοσο πολύ που ανατριχιασά, η ιστορία ηταν αληθινή πανω κατώ και ηταν υπέροχη η ερμηνια της απλά! πολύ ομορφη εμπειρία και απλά ενταξει! μ'αρεσει τοσο πολυ δεν το περιμενα!
σημερά εκανα και βλακεία και τσακωθηκαμε για δικια μου βλακεια πραγματικαά ειμαι πολυ χαζη! φυσικα΄και τα βρηκαμε και ειμαστε μια χαρα μια απλη βλακεια μου ηταν αλλα ειμαι πολυ χαζη μερικες φορές βεβαια μπορώ να δικαιολογησω τον εαυτο μου και του το ειπα του ειπα ακριβως τον λογο και γιατι ενιωσα αυτο και με εκανε να νιωσω δυνατη ωστε να το αντιμετωπισω!
πραγματικά εχει μεινει λιγοτερος απο ενας μηνααααααααααααααααααααααααας! αααααααααα :")
-εκπληκτικη συνταξη το κειμενο μου αλλα συγχωρεστέ με παει 3 το βραδυ και δεεεεν.... :Ρ -
εφ.

4 comments:

  1. awwww Έφη <3 πόσο χαίρομαι για σέεεεενα!

    ReplyDelete
  2. α μωρε γλυκα :P
    *και εγω εκανα ευχη και μαλλον ιδια με την δικη σου για διαφορετικο προσωπο. Δεν πιστευω οτι θα βγει, αλλα ειναι εκεινο το λεπτο που δεν εχεις τιποτα αλλο και εχεις μια αβεβαιοτητα..οτι η ευχη σου μπορει να βγει αληθινη και το ευχεσαι με ολη σου τη δυναμη! με ο,τι εχεις καιδεν εχεις..
    μακαρι να βγει λοιπον!
    και το λεω εγω που μια ζωη εκανα ευχες για τους αλλους.. θελω την ευχη μου αληθινη ρε γαμωτο.χαχα καλα να περνας :)

    ReplyDelete
  3. ευχαριστώ πολυ ρε Κατ :)

    ReplyDelete
  4. Mak. γλυκα ε;;; :)
    ιδια πρεπει να ειναι οντωσσ:)
    ΘΑ ΒΓΕΙ ΡΕ ΘΑ ΒΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
    Και εγω εκανα ευχες για αλλους αλλα αυτη ειναι η δικια μου ευχη και θα βγει :) πρεπει να βγει!!
    ευχαριστω πολυ και εσυ να περνας καλα!!

    ReplyDelete