Tuesday, August 24, 2010

Everyone has been burned before, everybody knows the pain.

Είχαμε βγει χτές το βράδυ με την παρέα μου. Είχαμε καθήσει σε ένα μπαρ που έπαιζε ροκ μουσική. Είχε τραπεζάκια μέσα αλλά και έξω. Εμείς καθήσαμε σε ένα έξω. Είχα μάθει ότι είχες έρθεςι χτες και υπήρχε περίπτωση να σε έβλεπα. Είχα πάρει μια μπύρα και έπινα. Στο μαγαζί έπαιζε το The only one I know. Σιγοτραγουδούσα τους στίχους και κοιτούσα τον κόσμο που περνούσε και σε σκεφτόμουν. Οι άλλοι δίπλα μου γελούσαν, μιλούσαν αλλά τραγουδούσαν. Και τότε σε είδα. Μετά απο τόσο καιρό. Περίπου 2 μήνες. Ήσουν τοσο όμορφος, τόσο ανέμελος. Δίπλα σου ήταν η Αλε3. Η φίλη του απο την Αγγλια. Που δεν 3έρω τι παιζει ανάμεσα σας. Αν είστε μονο φιλοι ή κατι παραπάνο. Στο Facebook δεν έχω δίνει τίποτα παραπάνο. Εγώ σε κοιτούσα αλλά στην αρχή δεν με είδες. Μιλούσατε για το που θα κάτσετε με όλη την παρέα. Και τότε με είδες. Σταμάτησες να μιλάς και με κοιτούσες. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου απο πάνω σου. Η Αλε3 σε σκούντηξε και τότε την κοίταξες για λίγο και μετα ξανα εμένα. Οχι δεν το άντεχα αυτό. Ήθελα να πάω εκεί και να σε αγκαλιάσω. Να σου πω ότι σε αγαπάω. Αλλα φυσικά δεν μπορούσα. Ήπια μια μεγάλη γουλια μπύρα και έφυγα απο εκεί. Σε καμια περίπτωση δεν μπορούσα να σε βλέπω να με κοιτάς και να είσαι με αυτήν και τους άλλους. Πήγα μέσα στο μπαρ και πειρα ένα ποτο. δεν θυμάμαι τι ήταν. όταν γύρισα δεν ήσουν εκεί.


Everyone has been burned before, everybody knows the pain
Everyone has been burned before, everybody knows the pain

όλο το βράδυ άκουγα αυτό το τραγούδι απο το Ipod. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Επιτέλους σε ειχα δει. Αλλα με παρα3ένεψε η συμπεριφορά σου. Αλήθεια. Γιατί έκατσες και με κοιτούσες έτσι? 
Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένη. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουρία είναι ότι μου είχες λύψει τόσο πολύ και η εικόνα σου φιγουυράρει συνεχως στο μυαλό μου.

Εφ.

4 comments:

  1. we all know this behavion.
    ALL. And you. And him :)

    ReplyDelete
  2. :)
    κοίτα είμαι μπερδεμένη :Σ
    δεν 3έρω πραγματικα... είχα να τον δω τόσο καιρό και με κοιτούσε τόσο έντονα.
    το μονο που 3έρω είναι ότι μου είχε λύψει τόσοοο πολύυ <3
    Τώρα θα τον 3αναδω όταν αρχίσουν τα σχολεία -.-"
    γιατί κάπουυ πήγε πάλι :Ρ
    Αλλά και εκείνη η βραδία που τον είδα μου αρκεί :)

    ReplyDelete
  3. Αν είναι να κάνει τέτοιος ο κύριος, ασ' το καλύτερα. Take a deep breath and go on girl! Come on!

    ReplyDelete
  4. the writer Δεν μπορω όμως. Έχουν γίνει πολλά και πραγματικά δεν μπορώ.
    γιατί τον αγαπάω. και έχω αποφασίσει να του το δεί3ω :)

    ReplyDelete