Wednesday, August 24, 2011

'Cause the day I thought I'd never get through,...I got over you. :)

Περνάω τόσο όμορφα αυτές τις μερες... μακρυά απο όσα με πονουσαν τόσο καιρό.. τόσο όμορφά....
Πριν απο ενα χρονο.. εφτιαξά αυτο το blog... και πλέον έχουν αλλάξει τόσααααααααα πολλά στην ζωή μου... πλέον αυτό το blog ειναί κομματι μου, δεν ξερώ πραγματικά τι θα έκανα χωρις αυτό και φυσικά χωρις εσας! τους αναγνώστες μου :) Θυμάμαι όταν ακομά ειχά 20, και ήμουν παρα πολύ χαρουμενη... Και θελω να ευχαριστήσω καθε εναν απο εσας τους 88, όσους με διαβαζετε, απαντάτε και με "αναιχεστε" :Ρ
Ο ¨"ανεκπληρωτός μου ερωτάς" εφυγέ μονιμά για Αγγλία...Έχω αρχισεί να τον ξεπερνάω με τον καιρο και χαιρομαι.. θελώ να ειναι καλά... και ξερώ οτι παντά κατι μεσά μου θα υπάρχει.. για την πρώτη μου αγαπη... :)
Είμαι καλά αυτές τις μερες! Είναι και κάποιος που με ενδιαφέρει απο εδώ και περνάμε τοσό καλά, δεν ξερώ βασικά τι να γράψω για αυτόν... με κανει χαρούμενη, θα τον δώ και σημερα και i can't wait. :P δεν ξερω τι αλλο να γράψω.. μερικες φορές δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λεξεις για να περιγράψω τι ακριβως νιωθω... μερικές καταστασεις δεν περιγράφονται με λογιά..
Πριν κατί μερες πηγα και στο Allou και ουρλιάζα τοοοσο πολυ, ανεβηκαμε στα πιο extreme και πραγματικά ουρλιάζα τοσο πολυ, δεν το περιμενα, αλλα περασά ενα υπέροχο βράδυ,. δεν θελω να φυγώ απο εδώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩΩΩΩ!
Μπερδεμενα τα γράφω αλλα ειμαι καλά και αυτο εχει σημασια και ελπιζω το ίδιο και εσεις :)
Φιλιά, Εφ.

Friday, August 19, 2011

It's time to leave this town, it's time to steal away,,,


Απο τις 17 του μήνα έχω φύγει απο την περιοχή που μένω και ήρθα για 2 εβδομαδές μαζι με την ξαδέρφη μου στην Αθηνά. Λίγο ανώμαλο να αφηνω το νησί που μενω για να ερθω στην αθηνα, right? 
Δεν με ενδιαφέρει, είχα την δυνατότητα να φυγω και το εκανά, το χρειάζομαι αυτο το ταξίδι, να ηρεμήσω λιγο, μακρυά απο όλους και απο όλα...
Στο αεροδρόμιο με περίμενε η κολλητή μου απο εδώ, ξαδέρφη της ξαδερφής μου ( :Ρ ). Την λατρευω αυτή την κοπέλα πραγματικά... Είναι soulmate, πως το λένε; Ταιριάζουμε τόσο πολύ, της εμπιστευομαι παρα πολλά και αυτη το ίδιο. Είχα να την δω δυο χρόνια, ρε ειναι τόσο τέλειο να φτανεις στο αεροδρομιο και να σε περιμενουν καποιοι με τοσο ζεστές αγκαλιές πραγματικά!
Περνάω καλά, θα καθησω δυο εβδομάδες, θα έχω νετ να γραφώ, όποτε το χρειάζομαι :)

ακούγα τώρα πρόσφατα το όταν πεθαίνει γυρώ καθε όμορφιά. του Παυλίδη.. τρομερό τραγούδι.. λεει σε καποια φάση οι στιχοι..
οταν πεθαινει γυρω καθε ομορφια γινετε ο κοσμος γυαλινά κομμάτια.. μα ετσι οπως με κοιτάς με αυτά τα ματια ο πόνος,.. εστώ και για λίγο.. σταματάει...."
τι στιχοί θεε μου,... θυμαμαί... ποσο ισχυαν΄.... γιατί ακομά και οταν πονούσα... με κοιτούσες εσυ... με αυτά τα ματιά... και αρκούσε.. ώστε να σταματησει ο πόνος.. αρκούσε!! δεν μπορώ αλλο να σκεφτομαι αυτον... τις προαλλές μαλιστά που καθόμασταν σε ενα μπαράκι και ήρθαν κατι τύποι και μας την επεσαν ο ενας, ηταν ίδιος με εκείνον. ΙΔΙΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... μου τον θυμιζε τοσο πολύ.. ρε με κυνηγάει όπου παώ.. :Ρ ακόμα και εδώ... σε καθημερινά πραγματά που κανω,.. τον θυμάμαι.. δεν ειναι οτι δεν θελω να τον θυμαμαι... το κακο ειναι ότι οσο τον θυμαμαι τοσο μου λύπει... και με πονάει που πλεον δεν μπορώ να βλεπω αυτά τα ματια... να κοιτάνε τα δικά μου... και εστώ και για λιγο.. να σταματησει ο πονος.... είμαι τραγική πραγματικά συνεχεια πισώ στο παρελθον κοιτάω,.. και δεν πρεπει.. δεν πρεπει, πρεπει να τα αφησω πισω... να προχωρησω παρακατω... μακάρι να μπορούσα,... περνάω όμορφα δεν μπορώ να πω.... θα ηταν ασχημό να πω οτι δεν περνάω καλά και να εχώ παραπονα... αλλά μου λυπουν οι παλιες μερες.. που τον ειχα στην καθημερινη μου ζωη,... και ας πονούσα περισσότερο... μου λύπει... :/ γινομαι και κουραστική γιατι επαναλαμβανομαι συγνωμμη πραγματικά αλλα μονο εδώ μπορώ να γραψώ τι ακριβως νιωθω...
Εφ.

Wednesday, August 17, 2011

Makes me sick when i hear all the SHIT that you say.


ΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΏΡΑ;;; ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΕΣ;;; ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑ!!!
Πραγματικά είστε Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ε-Σ. Θελετε να αποδειξετε ότι και καλα ειστε ΚΑΠΟΙΕΣ με ολα αυτά που γραφετε στο φέισμπουκ! όλα ΕΜΕΤΙΚΑ. ΕΜΕΤΙΚΑ. Έχω σιχαθει να μαθαινω τι εκανε η πρωην κολλητη μου μεσά απο στατους(τα οποια περιεχουν ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!) για να επιδηξουν οτι ειναι καποιες!
Εχώ σιχάθει πραγματικά γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ :|
Μεσα σε λιγους μηνες!!! αλλαξαν τοσα... εγω φταιω που δινω πολλά.. και πιστευω οτι θα εχώ ανταλλαγμα... ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Ε Σ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
Και μετά μου κανεισ και αγαπες! ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Μ.
ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!! Κοντη γιορτη.
so... F U C K you anyway.
-αυτες οι καταστασεις με κανουν να γινομαι κακιά/bitch/να γραφω ετσι... αλλά.. δεν γινετέ αλλιως.. ειμαι απλά απογοητευμενη..
Εφ.

Saturday, August 13, 2011

Can't help looking back....


Πριν απο... τεσσερις μήνες.. i had the time of my life...
το ταξίδι που μου αλλάξε... που με εκανεέ να καταλαβω πολλά... που οι αναμνησεις με σκοτωνουν...
ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ξ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ. 
Γινομαι γραφική το ξερώ... αλλο αυτο το ατομο σημαινει πολλα για εμενά... θελώ να ακούσω την φωνή του.. θελώ ενα αγγιγμά του... θελώ απλα την παρουσία του.. την χρείαζομαί.. νιωθώ ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο.. τεράστιο... ειναι δυσκολο.. μερες σαν και αυτην... που απλα θυμαμαι τι ειχε συμβεί πριν μηνες δεν... μπορω να τις διαγράψω... περνάω όμορφες στιγμές...δεν πρεπει να εχώ παραπόνο... αλλά μερες σαν και αυτες...βραδυά σαν και αυτά.. όταν όλοι εχουν φυγει...και είμαι μονή μου.. ειναι δυσκολά..
και το μονο που μου εχουν μείνει ειναι οι αναμνησεις.. οι φωτογραφίες.. και το τραγουδι.... please don't hurt me this way.... το λατρευω... το λατρευω... μονο αυτά μου απομειναν.. μου λύπει αληθειά... 

περασες οπως περνουνε οσα ΔΕΝ θα ξαναρθουνε..σε κρατάω στον νου μου ακομαά... σαν τριανταφυλλο στο στόμα..

μονο να ήσουν εδώ..για λιγο......για μια στιγμή.....
Εφ.

Thursday, August 11, 2011

You are someone ELSE.


Ήμασταν κολλητές. Εγώ, εσυ και η Μ. Και παραδεχομαι με την Μ. ημουν πιο πολύ αλλα ημασταν κολλητες. Χα, αγαπητοι μου αναγνωστες, σε αυτην την ηλικιά, ΔΕΝ υπάρχουν φιλιες! Εκτος απο εξαιρέσεις όπως για εμένα η εξαιρεση ειναι η Μ. και ειμαι ευγνωμων..
 ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΕΣ! ΥΠΟΚΡΙΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ. Υ-Π-Ο-Κ-Ρ-Ι-Τ-Ι-Α.
Ο,ΤΙΙΙΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ.
ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΕΤΑ! ΦΙΛΗ-ΦΙΔΙ. ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ Ο Λ Α ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Πραγματικά λυπάμε...πιστευα αλλα για εσένα... ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ! ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ!
ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ! ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Μ.
ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Με εχεις απογοητευσει..δεν το περιμενα αυτο απο εσενα.. ουτε μας εμπιστευεσε μονο σε αυτην τα λες πλεον.. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΗΝ...ΩΡΑΙΑ...ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ..

τοσα πολλα μαζι.... τοσες στιγμες...τοσες αναμνησεις...και το ονομα σου ακομα χαραγμενο στην ντουλαπα μου... μαζι με τα δικα μας... και ο,τι και να λεω..και οσο και αν ποναω...και οσο και να σε βριζω... μου λυπεις... και σάγαπαω...

what have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end
and you could have it all
my empire of dirt


I will let you down
I will make you H U R T.

Εφ.

Friday, August 05, 2011

NO ONE CARES.

αναγκάζομαι να ξαναχρησιμοποιησω πάλι τους ιδιους στιχους σε αναρτηση απο το ίδιο τραγούδι..
γιατι κανεις δεν νοιάζετε για εμένα... μονο όταν κανω λάθη... μονο τοτέ.... κανεις.... κανεις...
ισως να ειμαι υπερβολικη αλλα ετσι νιωθω... κάνεις.... κανεις ποτέ δεν ηθελέ να μαθεί αν ειμαι στα αληθεια καλα... και κανεις δεν προκειτέ...
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΕΤΣΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.....
Ασυναρτησιες με δακρυα στα ματια αλλη μια φορά...συγνωμμη./.


Λευκή μου τύχη και λευκή ζωή μου
Γιατί τα βράδια κρύβεστε στο γκρίζο;
Βλέπω στο άσπρο σας την προβολή μου
και το μετά απ' το μετά γνωρίζω
Αν είχα θάρρος για να πω το "έλα"
τώρα δε θα 'χα τη φωτιά στο αίμα
Αν είχε χρώμα θα 'ταν άσπρη η τρέλα
Αν είχε σώμα θα 'ταν πάλι ψέμα.

Κοίτα τα χέρια πως γυρνούν στον τοίχο
σαν να χορεύουνε με τη σιωπή μου
κι εγώ που χρόνια γύρευα το στίχο
που θα εξηγήσει τη βουβή ζωή μου
μεταμφιέζω τη σιωπή σε λέξη
και τη χαρίζω σ' όποιον μου εξηγήσει
να 'χει το μέλλον μου να επιλέξει
ποιο παρελθόν μου θα ξαναγυρίσει...

Τίποτα σημαντικό.
Ζω μονάχα εν λευκώ...

Λευκή μου τύχη και λευκή ζωή μου
καλά τα λεν οι έγχρωμοί μου φίλοι
το πρόβλημά μου η υπερβολή μου
κι ό,τι αργεί απάντηση να στείλει
Αν είχε το θάρρος να φανεί ο λόγος
τώρα δε θα 'τανε φωτιά στο αίμα
Αν είχε χρώμα θα 'ταν άσπρο ο φόβος
Αν είχε σώμα θα 'ταν σαν κι εμένα.

Αν σ' αγαπούν να μάθουν να το λένε
κι αν δε στο πουν να μάθεις να το κλέβεις
κι αν θες να δεις τ' αληθινά να καίνε
πρέπει στο ύψος της φωτιάς ν' ανέβεις.

Και σε λυπούνται που δεν το 'χεις νιώσει
κι εσύ λυπάσαι που το ξέρεις πρώτος
και που κανείς δεν είχε λάβει γνώση
πως η σιωπή σου ήταν χρόνια κρότος.

Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα
Δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο
κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα
εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω
Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω
μ' αυτό τον τόνο του λευκού στο βλέμμα
του λέω μια φράση σαν να υπεκφεύγω
με μια ελπίδα να 'ναι σαν κι εμένα...

ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ... ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ.......
Εφ.